Beomlott egy épület Tel-Avivban, sok a sebesült (képek)

Tel-Avivban beomlott egy építés alatt álló, többszintes mélygarázs, sokan megsérültek, emberek után kutatnak a romok között – jelentette hétfőn az izraeli katonai rádió.

Beomlott egy épület Tel-Avivban, sok a sebesült (képek)

Forrás: Twitter

Az első híradások több tucat sebesültről számoltak be. A mentők és a tűzoltók több embert kimentettek, de hat-nyolc embert még keresnek. A rádió szerint elsősorban az építkezésen dolgozó munkások sérültek meg. Több mint hatvan tűzoltó keresi a további sérülteket.

forrás: twitter
Forrás: Twitter

Az eddig kórházba került tizenhét sebesült közül egy ember állapota súlyos, a többiek csak könnyebben sérültek me – írja az MTI. A félkész parkolóház négy szintjéből három beomlott. A mélygarázs építtetője a tel-avivi önkormányzat, amely a város krónikus parkolóhely-hiányát szeretné enyhíteni.

A romok alatt rekedt emberek utáni kutatásba az izraeli hadsereg katasztrófavédelmi egysége is bekapcsolódott. A becslések szerint hat-nyolc munkás lehet még a romok alatt. Közülük két emberrel sikerült a mentőalakulatoknak kapcsolatot létesíteniük. A mentőegységek a rádiónak úgy nyilatkoztak, hogy több órán át tarthat a kutatás a romok alatt rekedtek után. Nehezíti a mentést, hogy újabb épületrészek beomlásától tartanak.

forrás: twitter
Forrás: Twitter

atv.hu

No Comments Yet

Vélemény, hozzászólás?

2021. október
h k s c p s v
« jan    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031