Négygyermekes rabbit késelt halálra egy palesztin

A terroristának sikerült elmenekülnie, az izraeli hadsereg nagy erőkkel keresi.

Négygyermekes rabbit késelt halálra egy palesztin

Egy palesztin merénylő késsel megölt egy huszonkilenc éves rabbit Ariel ciszjordániai város mellett egy buszmegállóban, majd elmenekült.

A ynet.com szerint egy katonatiszt a támadás szemtanúja volt, autójával üldözőbe vette a palesztin késelőt, el is ütötte, azonban az elmenekült: egy autó felvette és elszállította a helyszínről.

Az izraeli hadsereg nagy erőkkel fésüli át a környéket a merénylő után kutatva. Munkájukat segíti, hogy a támadó hátrahagyta hátizsákját, amelyben személyi okmányokat, váltóruhát, fésűt és mobiltelefon-töltőt is találtak.

A terrortámadás áldozata Itamar Ben Gál, egy négygyermekes rabbi, kórházba szállítása után meghalt. A rabbi Givat-Smúél város jesivájában tanított.

Benjámin Netanjahu miniszterelnök részvétét fejezte ki az áldozat családjának, és megígérte, hogy törvény elé állítják a gyilkosság elkövetőjét. “Az izraeli hadsereg és a Sin Bét belbiztonsági szolgálat üldözi a terroristát vagy terroristákat, és bíróság elé állítjuk őket” – hangsúlyozta. “Teljes mértékben megbízom a biztonsági erőkben, amelyek kiváló munkát végeznek a védelmünk érdekében” – tette hozzá a miniszterelnök.

atv.hu

No Comments Yet

Vélemény, hozzászólás?