Vizsgálatokra kórházba vitték Benjámin Netanjahut, utána haza is engedték a kórházból

Kórházba került Netanjahu

Vizsgálatokra kórházba vitték Benjámin Netanjahut
Shiri Zsuzsa, az MTI tudósítója jelenti:
    Jeruzsálem, 2018. március 27., kedd (MTI) – Kórházba vitette háziorvosa Benjámin  Netanjahu izraeli miniszterelnököt kedd este néhány vizsgálat elvégzésére – jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet.
    A kormányfő már második hete szenved magas lázzal és erős köhögéssel járó légúti fertőzéstől, amit a helyi média szerint Jariv Levin turisztikai minisztertől kapott el, amikor a múlt héten közösen egyezkedtek a koalíciós válság megoldása érdekében.
    Herman Cví Berkovics, a miniszterelnök háziorvosa néhány vizsgálat elvégzésére utalta be kedden a Hadassza kórházba, ahová nem mentőautóval, hanem személygépkocsival érkezett, és ahol még nem döntöttek arról, hogy benn tartják-e éjszakára.
    Berkovics doktor szerint azért súlyosbodtak tünetei, mert nem feküdte ki betegségét, de Netanjahu tudatánál van, nem nevezett ki helyettest, és élete sincs veszélyben.
MTI 2018. március 27., kedd 21:52
Hazaengedték Netanjahut a kórházból
A miniszterelnök egy ideje légúti fertőzéssel küszködik. Kivizsgálták, gyógyszert kapott és hazaküldték pihenni.
Kivizsgálás után hazaengedték a kórházból Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnököt. Erről maga Netanjahu tájékoztatta a nyilvánosságot a Twitteren.
“Hazafelé tartok. Egy kis pihenéstől és meleg levestől biztosan minden rendbe jön” – írta a miniszterelnök helyi idő szerint röviddel éjfél után. Hivatala pedig közleményében arról tájékoztatott, hogy a vizsgálatok során az orvosok enyhe felső légúti vírusos fertőzést állapítottak meg nála, pihenést és gyógyszeres kezelést írtak elő.
Az izraeli sajtó kedd este adta hírül, hogy Netanjahut háziorvosa beutalta a Hadassza kórházba néhány vizsgálat elvégzésére. A kormányfőnek már második hete magas láza van, és erősen köhög. Orvosa szerint azért súlyosbodtak tünetei, mert nem feküdte ki betegségét.
A 68 éves miniszterelnök az elmúlt tíz évben többször került kórházba lábtöréssel, arcüreggyulladással, műtéttel távolítottak el követ a húgyhólyagjából, illetve bélpolippal és sérvvel is operálták.
MTI

No Comments Yet

Vélemény, hozzászólás?